fbpx

שווארמה טופו

מצרכים
חבילת טופו צ'לי/פסטו
סלסלת פטריות
2 בצלים גדולים
4 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון טרי
לתיבול:
כפית פלפל שחור גרוס
כפית כמון
כפית ראס אל חנות
כפית כורכום
קורט מלח
אופן ההכנה
חותכים לפרוסות את הבצל
מחממים שמן במחבת גדולה או סיר שטוח
מטגנים את הבצל על אש בינונית עד שהוא חרוך היטב
חותכים את הפטריות לרבעים, מוסיפים למחבת
חותכים את הטופו לרצועות בעזרת מנדולינה
מוסיפים את הטופו ומטגנים, עד להזהבה
מתבלים בלימון ותבלינים
מגישים חם

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן