fbpx

קציצות טופו ברוטב אדום

מצרכים ל-9 קציצות בינוניות
קציצות:
300 גרם (1 חבילה) טופו טופו חומוס בטעם טבעי של משק וילר
1 בצל קטן, חתוך גס
1-2 שיני שום
צרור קטן של עלי כוסברה או פטרוזיליה
2 כפות שמן
3 כפות פירורי לחם / קמח חומוס
1 כפית מלח
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט שמן לטיגון
רוטב:
1 כף שמן
2 שיני שום, כתושות
400 גרם (1 פחית) עגבניות מרוסקות
2 כוסות מים רותחים
1 גזר, חתוך לקוביות בינוניות
1/2 כפית מלח, או לפי הטעם
1 כף מייפל / סוכר
1 כפית פפריקה מתוקה
½ כפית כמון
הגשה:
כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
שמים את כל חומרי הקציצות במעבד מזון וטוחנים לתערובת אחידה ודביקה
יוצרים קציצות בגודל בינוני ומסדרים על הקרש
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה יפה. מעבירים לצלחת (אפשר לאפות גם בתנור ב-180 מעלות, עד להזהבה)
במקביל מכינים את הרוטב:
מחממים בסיר את השמן ומטגנים את השום. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מערבבים ומבשלים כ-2 דקות
מוסיפים מים רותחים, גזר, כל התבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות. טועמים ומתקנים את התיבול
מוסיפים את הקציצות המוכנות לרוטב, מכסים ברוטב ומבשלים כ-10 דקות נוספות בלי לערבב (הקציצות אמורות להיות רכות)
מפזרים את הכוסברה ומגישים

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן