שמים את כל חומרי הקציצות במעבד מזון וטוחנים לתערובת אחידה ודביקה
יוצרים קציצות בגודל בינוני ומסדרים על הקרש
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה יפה. מעבירים לצלחת (אפשר לאפות גם בתנור ב-180 מעלות, עד להזהבה)
במקביל מכינים את הרוטב:
מחממים בסיר את השמן ומטגנים את השום. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מערבבים ומבשלים כ-2 דקות
מוסיפים מים רותחים, גזר, כל התבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות. טועמים ומתקנים את התיבול
מוסיפים את הקציצות המוכנות לרוטב, מכסים ברוטב ומבשלים כ-10 דקות נוספות בלי לערבב (הקציצות אמורות להיות רכות)
מפזרים את הכוסברה ומגישים