fbpx

פשטידה כשרה לפסח

מצרכים
טופו הבית
4 קישואים
בצל בינוני
100 גרם עגבניות מיובשות
כף טחינה
כף קמח עדשים
כפית פלפל וכפית מלח
כף שמן זית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות
קוצצים בצל ומטגנים במעט שמן עד להזהבה
מגרדים בפומפייה טופו
שמים בקערה טופו, בצל, קמח עדשים, טחינה ושמן זית, מערבבים יחד עם התבלינים
חותכים את הקישואים לעיגולים. בתבנית משומנת היטיב, מסדרים בשכבות את הקישואים, הטופו והעגבניות
מכניסים לתנור ל- 30 דקות ועוד כ- 10 על טורבו בחום של 200 מעלות, מוציאים מהתנור ומצננים
אפשר לאכול חם או קר

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן