fbpx

עוגת גבינה לימונית (מטופו)

מצרכים
לתחתית:
50 גרם שקדים טחונים דק
150 גרם בסקווטים
חצי כוס שמן קוקוס מומס
למילוי:
חצי כוס מיץ לימון
כפית תמצית וניל
1 קילוגרם טופו רך
חצי כוס סוכר לבן
1/3 כוס שמן קוקוס מומס
קליפת לימון מגורדת מ- 3 לימונים
3 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
להכנת התחתית:
מחממים תנור ל 180 מעלות
מערבבים את כל מצרכי הקלתית ומשטחים על התבנית
מניחים במקרר עד שהמילוי מוכן
להכנת המילוי:
לוקחים את הטופו חותכים לרוחב לחתיכות, עוטפים במגבת ומניחים מעליו משקל כדי לסחוט ממנו את הנוזלים
מערבבים במעבד מזון טופו, מיץ לימון וסוכר עד לתערובת חלקה
מוסיפים את השמן וממשיכים לערבב
מוסיפים את הקונפלור
שמים את המילוי בתבנית ומכניסים לתנור לכחצי שעה
מוצאים מהתנור מצננים במקרר

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן