fbpx

סירות קישואים ממולאות

מצרכים
5 קישואים גדולים
חבילת טופו הבית
סלסלת פטריות
בצל אחד גדול
עלים ירוקים (סלרי/פטרוזיליה/כוסברה) כמה עלי מרווה טרים
תבלינים: מלח, פלפל, תימין, אורגנו, עלי דפנה שלמים ופפריקה אדומה
שמן זית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות
מגרדים את הטופו, קוצצים את בצל, את הפטריות ורבע צרור עלים ירוקים
מטגנים את הבצל בשמן זית ומוסיפים עלי מרווה קרועים
מוסיפים למחבת את הטופו, את הפטריות והעלים ומטגנים עד לריכוך והזהבה
מוסיפים את התבלינים
הכנת הקישואים:
חותכים לחצי מהאורך ומרוקנים את התוכן עם כפית. (כדאי לשמור את השאריות לפשטידה)
חותכים את הקישוא המרוקן לרבעים וממלאים בתערובת שהכנו
מניחים על נייר האפייה, מזליפים הרבה שמן זית
מכניסים לתנור לחצי שעה, מומלץ להעביר ב-10 דקות האחרונות למצב גריל
מוציאים מהתנור לאחר שהקישוא מתרכך ומזהיב

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן