משרים את אצת הקומבו והפטריות ב-3 כוסות מים קרים במשך כ 4 שעות
מעבירים את המים, הפטריות והאצה לסיר ומביאים כמעט לידי רתיחה
מוצאים את האצה והפטריות
משרים למשך 4 דקות אצות ווקאמה בקערה עם מים קרים
חותכים את הטופו לקוביות קטנות,
מוסיפים לסיר, ולאחר 2 דקות מכבים את האש
מוסיפים 3- 2 כפות מיסו ( תלוי במליחות הרצויה) לתוך מצקת שיש בה מעט מים מהסיר ומערבים עם צ'ופסטיק עד שהמיסו נמס במים
לאחר 2 דקות, שנוצרים “ענני” מיסו- המרק מוכן
מוסיפים את האצות ווקאמה למרק
להגשה מפזרים מעל המרק מעט בצל ירוק קצוץ