fbpx

מקושקשת טופו

מצרכים
חבילת טופו צ'ילי/פסטו
בצל בינוני
סלסלת פטריות
2 כפות שמן זית
3 כפות חלב צמחי
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית שטוחה מלח הימליה שחור
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
חותכים את הפטריות ומוסיפים למחבת, מטגנים כ-5 דקות.
מגררים בפומפייה את הטופו, מוסיפים ומטגנים כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים למחבת תבלינים וחלב צמחי. מכסים ל-2 דקות, ומכבים.
מומלץ לאכול חם, בתיאבון

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן