רוטב:
2-3 כפות שמן זית
1 בצל, חתוך לקוביות קטנות
2-3 שיני שום, קצוצות
1 גזר, חתוך לקוביות
1 פלפל גמבה, חתוך לרצועות
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כפית כמון
100 גרם (1 מיכל) רסק עגבניות
מים רותחים
½ צרור עלי כוסברה, קצוצים
מפרום:
3 תפוחי אדמה גדולים, קלופים
300 גרם טופו טבעי, מסונן, מיובש ופרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ
בלילה:
2-3 כפות קמח / קמח חומוס
½ כוס מים
שמן לטיגון חצי עמוק
הגשה:
עלי כוסברה, קצוצים