fbpx

טופו עם שעועית

מצרכים
חבילת טופו של משק ויילר
חבילת שעועית ירוקה קפואה
חבילת אטריות שעועית
100 גרם שבבי שקדים
3 שיני שום
4 כפות רוטב סויה
2 כפות קרם קוקוס
שמן זית לטיגון
מלח גס
קורט כורכום
להגשה:
כמה טיפות שמן שומשום
אופן ההכנה
חותכים את חבילת הטופו לקוביות קטנות ומטגנים עם מעט שמן זית
מוסיפים לטופו שהזהיב קורט כורכום ושתי כפות רוטב סויה. מערבבים היטב
מרתיחים מים ומבשלים אטריות שעועית במשך כחמש דקות
מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים שוב. מערבבים את האטריות עם שתי כפות רוטב סויה ושתי כפות קרם קוקוס
במים שהורתחו מוסיפים קצת מלח גס ומבשלים למשך כחמש דקות שעועית קפואה, מסננים
שמים בווק מעט שמן זית וקולים קצת את השעועית
קולים על מחבת שיני שום קצוצות, ושבבי שקדים
מערבבים היטב את כל המרכיבים
יוצקים לקערה ומזליפים כמה טיפות של שמן שומשום

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן