חותכים את חבילת הטופו לקוביות קטנות ומטגנים עם מעט שמן זית
מוסיפים לטופו שהזהיב קורט כורכום ושתי כפות רוטב סויה. מערבבים היטב
מרתיחים מים ומבשלים אטריות שעועית במשך כחמש דקות
מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים שוב. מערבבים את האטריות עם שתי כפות רוטב סויה ושתי כפות קרם קוקוס
במים שהורתחו מוסיפים קצת מלח גס ומבשלים למשך כחמש דקות שעועית קפואה, מסננים
שמים בווק מעט שמן זית וקולים קצת את השעועית
קולים על מחבת שיני שום קצוצות, ושבבי שקדים
מערבבים היטב את כל המרכיבים
יוצקים לקערה ומזליפים כמה טיפות של שמן שומשום