fbpx

טופו במרקם רך

לתגליות קולינריות חדשות, כחלק מהמסע שלנו, בחרנו להיות היחידים בארץ שמייצרים טופו רך, כדי לאפשר לכם לעוף עם היצירתיות במטבח. טופו רך פופולרי במיוחד בסין וביפן, והוא הבסיס למגוון עצום של מנות מסורתיות אהובות. עם היסטוריה כל כך מרשימה ומיליארדי צרכנים קבועים, מדובר בחומר גלם שאנחנו ממש ממליצים להתנסות איתו..
הטופו שלנו מיוצר בשיטה המסורתית, באבני ריחיים וללא הוספת חומרים משמרים. בזכות שיטת הייצור הייחודית, הטופו שלנו תמיד טרי, טעים ועשיר בערכים מזינים.
המלצות הגשה:
הוראות אחסון: לשמור בקירור. לאחר הפתיחה, לאחסן בכלי בו הטופו מכוסה במים. מומלץ להחליף את המים מידי יום. לצרוך עד 5 ימים מהפתיחה.
טופו רך בטעם טבעי

ללא חומרי הדברה

ללא חומרים משמרים

ללא כולסטרול

ללא רכיבים מהחי

ללא שומן טראנס

טבלת ערכים תזונתיים ב 100 גרם מזון
אנרגיה (קלוריות 131
סך השומנים (גרם) 6.5
מתוכם:  
חומצות שומן רוויות (גרם) 0.6
חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ 0.5
כולסטרול 0
נתרן (מ"ג) 5
סך הפחמימות (גרם) 1.8
מתוכן:  
סוכרים (גרם) 0
סיבים תזונתיים (גרם) 2.8
חלבונים (גרם) 15
סידן (מ"ג) 191

הטופו שלנו

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן