fbpx

כריך עם טופו

מצרכים
1/2 חבילת טופו טבעי/בטעם צ'ילי של משק וויילר
מעט שמן לטיגון
4 פרוסות לחם מלא
מיונז (טבעוני)
עלי חסה / עלים ירוקים אחרים
עגבנייה פרוסה
כרוב סגול, פרוס דק
כריך עם טופו
אופן ההכנה
פורסים את הטופו לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ
מחממים שמן במחבת וצורבים את הטופו משני הצדדים עד להזהבה יפה.
מורחים על 2 פרוסות לחם מיונז
מסדרים מעל עלים ירוקים ופרוסות עגבנייה. מניחים מעל את הטופו הצרוב, פרוסת כרוב ועוד פרוסת לחם.
מגישים מיד

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן