fbpx

סלק בתנור עם מטבל טופו

מצרכים
4 סלקים
2 כפות שמן זית
כף חומץ בלסמי
כפית שטוחה של מלח
רבע כפית פלפל
למטבל טופו:
חצי חבילת טופו רך
חופן פטרוזיליה קצוצה
מיץ מלימון
רבע כפית מלח
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות חותכים את הסלק לרבעים
מניחים את הסלקים על תבנית עם נייר אפיה
מזליפים מעל שמן זית וחומץ בלסמי ובוזקים מלח ופלפל
מכסים עם נייר כסף ומכניסים לתנור למשך 45 דקות ועוד 10 דקות בלי נייר כסף להשחמה
מכניסים את כל הטופו ושאר המצרכים למעבד מזון
מגישים את הסלקים האפויים יחד עם מטבל הטופו

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן