לטופו:
חותכים טופו לקוביות
מטגנים על מחבת עם מעט שמן היטב מכל הצדדים עד שהטופו מקבל גוון זהבהב
מכבים את האש מוסיפים למחבת כפית זעתר וכפית מלח ומערבבים היטב
נותנים לטופו להצטנן
לפיתה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות
חותכים את הפיתה לחצי, מורחים על הפיתה שמן זית זעתר ומלח
מכניסים לתנור ל- 10 דקות עד שהפיתה משחימה
קורעים לחתיכות ושמים מעל הסלט.
לסלט:
שוטפים היטב את הירקות
קוצצים את הבצל לחתיכות קטנות
חותכים גס גמבה, עגבניות ומלפפונים
חותכים את הזיתים לחצי
מערבבים את כל הירקות
מתבלים את הסלט ומערבבים היטב
מפזרים מעליו קוביות טופו מתובלות וקרעי פיתה.