עוגת גבינה לימונית (מטופו)

 

מצרכים:


לתחתית:

  • 50 גרם שקדים טחונים דק 
  • 150 גרם בסקווטים                                     
  •  חצי כוס שמן קוקוס מומס

למילוי:

  • חצי כוס מיץ לימון
  •  כפית תמצית וניל
  • 1 קילוגרם טופו רך
  • חצי כוס סוכר לבן
  • 1/3 כוס שמן קוקוס מומס
  • קליפת לימון מגורדת מ- 3 לימונים
  • 3 כפות קורנפלור

הכנה:

להכנת התחתית:

מחממים תנור ל180 מעלות

 מערבבים את כל המצרכים ומשטחים על התבנית.

 שמים במקרר עד שהמילוי מוכן.

להכנת המילוי :

 לוקחים את הטופו חותכים לרוחב לחתיכות עוטפים במגבת ומניחים מעליו משקל כדי לסחוט ממנו את הנוזלים.

מערבבים במעבד מזון טופו, מיץ לימון וסוכר עד לתערובת חלקה. מוסיפים את השמן מערבבים עוד.

 לבסוף מוסיפים את הקונפלור.

 שמים את המילוי בתבנית ומכניסים לתנור לכחצי שעה.

 מוצאים מהתנור מצננים במקרר.


מגישים קר, בתיאבון!