fbpx

תבשיל של טופו, גרגירי חומוס ותרד

מצרכים
חבילת טופו רך
2 כפות שמן זית
בצל בינוני
2 שיני שום
2 כפות שמן זית
2 כוסות חומוס מבושל
200 גרם תרד
מיץ מחצי לימון
תבלינים: כפית כורכום, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
חותכים את הטופו לקוביות קטנות מטגנים עם כף שמן זית, חצי כפית מלח וחצי כפית כורכום עד להזהבה, שמים בקערה בצד
חותכים את הבצל לפרוסות דקות, מטגנים עם שמן זית כ-5 דקות במחבת גדולה, על אש נמוכה
קוצצים דק שום ומוסיפים למחבת
שוטפים היטב את עלי התרד, קוצצים אותם דק,מוסיפים למחבת ומאדים את עם מעט מים למשך 3 דקות
מוסיפים למחבת את גרגירי החומוס המבושלים
מטגנים על אש בינונית תוך כדי ערבוב במשך שתי דקות
מוסיפים מיץ לימון ותבלינים
מוסיפים את הטופו
מורידים מהאש

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן