חותכים את הטופו לקוביות קטנות מטגנים עם כף שמן זית, חצי כפית מלח וחצי כפית כורכום עד להזהבה, שמים בקערה בצד
חותכים את הבצל לפרוסות דקות, מטגנים עם שמן זית כ-5 דקות במחבת גדולה, על אש נמוכה
קוצצים דק שום ומוסיפים למחבת
שוטפים היטב את עלי התרד, קוצצים אותם דק,מוסיפים למחבת ומאדים את עם מעט מים למשך 3 דקות
מוסיפים למחבת את גרגירי החומוס המבושלים
מטגנים על אש בינונית תוך כדי ערבוב במשך שתי דקות
מוסיפים מיץ לימון ותבלינים
מוסיפים את הטופו
מורידים מהאש