fbpx

שקשוקה טבעונית

מצרכים
לקציצות הטופו
חבילת טופו רך של משק ויילר
4 כפות קמח חומוס
1 כפית כורכום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
לשקשוקה
גמבה
5 עגבניות
3 שני שום קלופות ופרוסות
1/2 פלפל ירוק חריף טרי פרוס לטבעות
כפית מלח ים אטלנטי
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה פפריקה אדומה
כף שמן זית
אופן ההכנה
מכניסים למעבד מזון את כל מרכיבי "הקציצות " עד לקבלת תערובת אחידה. חותכים את הגמבה והעגבניות. מטגנים את הגמבה במשך כ-5 דקות
מוסיפים את העגבניות השום והפלפל החריף. מטגנים במשך כ- 10 דקות
מכדררים בידיים רטובות כדורים מתערובות הטופו, מכניסים בעדינות לשקשוקה
מכסים ונותנים לשקשוקה להתבשל במשך כ-10 דקות על אש קטנה

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן