fbpx

שקשוקה טבעונית

מצרכים ל 2-3 מנות
לקציצות הטופו:
1 חבילת טופו חומוס בטעם טבעי של "משק וויילר"
1/2 כפית מלח הודי שחור
1/4 כפית פלפל
½ כפית כורכום
לשקשוקה:
1-2 כפות שמן זית
1 בצל קטן, חתוך לקוביות
400 גרם (1 פחית) עגבניות מרוסקות
2-3 כפות רסק עגבניות
כפית מלח ים אטלנטי
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית פפריקה מתוקה
1 חופן עלי כוסברה, קצוצים
אופן ההכנה
שמים במעבד מזון את כל מרכיבי "הקציצות" וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה. טועמים ומתקנים את התיבול. שומרים בצד.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל כ-4-5 דקות עד להזהבה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות והרסק, מערבבים ומטגנים במשך כ-5-6 דקות.
מכדררים בידיים רטובות קציצות פחוסות מתערובות הטופו (אפשר להשתמש בתבנית חצי עיגול או כף גלידה) ומכניסים בעדינות לשקשוקה.
מכסים ונותנים לשקשוקה להתבשל במשך כ-5 דקות על אש קטנה.
מגישים מיד.

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן