fbpx

שניצל טופו

מצרכים
חצי חבילת טופו הבית
חצי כפית פלפל שחור
קורט מלח
1 כוס פירורי לחם מלא
קורנפלור
מים
למרינדה:
10 כפות רוטב סויה
4 כפות סילאן
1 כפית שמן שומשום
2 שני שום כתושות
2 כפיות גדושות חרדל דיז'ון
רבע כוס מים
אופן ההכנה
מייבשים היטב את הטופו
מערבבים בקופסה כל החומרים למרינדה
חותכים את הטופו לפרוסות ומכניסים למרינדה
סוגרים היטב את הקופסה ושמים במקרר לפחות ל 4 שעות
מכינים קערה שטוחה עם פירורי לחם מלח ופלפל
מכינים קערה עם תערובת של קורנפלור וכמה כפות מים
בודקים עם התערובת טובה, מכניסים אצבע והיא צריכה לכסות אותה בצורה אחידה, אם לא טוב משחקים עם הכמויות
מחמים על הגז מחבת עם שמן. או לגרסה הבריאה יותר תנור על 200 מעלות
מספיגים את הטופו בנייר סופג ואז טובלים בקערת הקורנפלור עד לכיסוי מלא
מעבירים לקערת פירורי הלחם
מטגנים משני הצדדים, מוצאים לנייר סופג, סופגים היטב
אפשר גם בתנור- אופים 15-10 דק ואז הופכים לצד השני משארים אותו לעוד 10-15 עד ששני הצדדים זהובים ויפים

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן