מייבשים היטב את הטופו
מערבבים בקופסה כל החומרים למרינדה
חותכים את הטופו לפרוסות ומכניסים למרינדה
סוגרים היטב את הקופסה ושמים במקרר לפחות ל 4 שעות
מכינים קערה שטוחה עם פירורי לחם מלח ופלפל
מכינים קערה עם תערובת של קורנפלור וכמה כפות מים
בודקים עם התערובת טובה, מכניסים אצבע והיא צריכה לכסות אותה בצורה אחידה, אם לא טוב משחקים עם הכמויות
מחמים על הגז מחבת עם שמן. או לגרסה הבריאה יותר תנור על 200 מעלות
מספיגים את הטופו בנייר סופג ואז טובלים בקערת הקורנפלור עד לכיסוי מלא
מעבירים לקערת פירורי הלחם
מטגנים משני הצדדים, מוצאים לנייר סופג, סופגים היטב
אפשר גם בתנור- אופים 15-10 דק ואז הופכים לצד השני
משארים אותו לעוד 10-15 עד ששני הצדדים זהובים ויפים