דילוג לתוכן

שווארמה טופו

מצרכים
חבילת טופו צ'לי/פסטו
סלסלת פטריות
2 בצלים גדולים
4 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון טרי
לתיבול:
כפית פלפל שחור גרוס
כפית כמון
כפית ראס אל חנות
כפית כורכום
קורט מלח
אופן ההכנה
חותכים לפרוסות את הבצל
מחממים שמן במחבת גדולה או סיר שטוח
מטגנים את הבצל על אש בינונית עד שהוא חרוך היטב
חותכים את הפטריות לרבעים, מוסיפים למחבת
חותכים את הטופו לרצועות בעזרת מנדולינה
מוסיפים את הטופו ומטגנים, עד להזהבה
מתבלים בלימון ותבלינים
מגישים חם