שוטפים היטב את עלי התרד ומבשלים במים כשתי דקות
מצננים את התרד, שמים במעבד ומוסיפים: טופו, בצל, סלק ושום
מוסיפים לתערובת שמן זית לימון וטחינה, מערבלים
מכינים את קמח שיבולת השועל:
טוחנים 4 כפות גדושות של שיבולת שועל במעבד מזון. או אם יש בנמצא כותש תבלינים,כמו כן ניתן להחליף את קמח שיבולת השועל בקמח חומוס (כדי לקבל קציצות ללא גלוטן)
מוסיפים לתערובת את הקמח בהדרגה עד שמגיעים למרקם מספיק מוצק
מרטיבים את הידיים במים, סוחטים כל קציצה ומסדרים על נייר אפיה
מכניסים לתנור לכ15 דקות, ועוד 5-10 דקות טורבו עד להזהבה
מוצאים מהתנור ומגישים חם