fbpx

קציצות טופו יפניות

מצרכים
לקציצות:
טופו 200 גרם
גזר
בצל קטן
חופן אצות איזיקי
חצי כפית ג'ינג'ר מגורד
3 כפות פנקו
מלח לפי הטעם
2 כפות רוטב סויה
כף טחינה
לרוטב:
3 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ טבעי
2 כף סוכר
חצי כפית קורנפלור מומס
רבע כוס מים
אופן ההכנה
מגרדים את הטופו, הבצל והגזר
משרים בקערה גדולה עם מים את האצות למשך כ20 דקות
מוסיפים לתערובות את הטחינה, רוטב סויה, ג'ינג'ר ואת האצות
מוסיפים פנקו ומלח לפי הטעם, מערבבים היטב
בודקים אם ניתן ליצור מהתערובת קציצות יציבות, אם לא מוסיפים בהדרגה פנקו או טחינה
יוצרים קציצות עם הידיים ומטגנים בשמן
מחממים מחבת, מוסיפים את חומרי הרוטב, מבשלים למשך כ10 דקות את הרוטב עד שהוא נהיה סמיך
מגישים את הקציצות חמות לצד הרוטב

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן