fbpx

קנלוני מטופו

מצרכים
חבילת קנלוני
לתערובת הלבנה:
חבילת טופו רך
4 כפות שקדים
1 בצל
4 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
תבלינים: תימין, פלפל שחור ומלח
לרוטב עגבניות:
5 עגבניות
כף שמן זית לטיגון
3 שיני שום
טבלית עשבי תיבול קפואה
רסק עגבניות (100 גרם)
חצי כפית מלח
כפית שטוחה של סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור ל180 מעלות
קולים את השקדים במחבת
מטגנים את הבצל על אש בנינות עד שהוא ממש משחים
שמים את הטופו במעבד מזון
מערבלים עד שנוצרת משחה אחידה מוסיפים את השקדים והבצל
מוסיפים לימון, שמן זית ותבלינים
משרים את העגבניות במים חמים ומקלפים אותם
מרסקים את העגבניות במעבד מזון כותשים את השום ומטגנים אותו על מחבת ביחד עם שמן זית ועשבי התיבול
מוסיפים את העגבניות ומטגנים עוד כ5 דקות
מוסיפים את הרסק ואת המלח והסוכר. עד שהרוטב נהיה אחיד
ומורידים מן האש
מעברים את התערובת של הטופו לשקית זילוף ומזלפים לתוך הקנלוני
מסדרים את הקנלוני הממולאים בתבנית, עם מעט רוטב עגבניות בתחתית
שופכים על הקנלוני את מחצית מהרוטב העגבניות ומכסים בנייר כסף
מכניסים לתנור ל20 דקות
מוצאים מהתנור, מורידים את הנייר הכסף
שופכים את יתר רוטב העגבניות ומכניסים לתנור 20 דקות נוספות

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן