fbpx

קארי מאסמן

מצרכים
טופו הבית
בצל קטן
2 גזרים
2 כפות שמן קוקוס
כף וחצי ממרח מאסמן
פחית קרם קוקוס
2 תפוחי אדמה גדולים
4 עלי כפיר ליים
מקל קינמון
3 כפות רוטב סויה
כף תרכיז תמרהנדי
כף סוכר
רבע כוס מים
אופן ההכנה
מחממים בסיר שמן קוקוס, מתגנים את ממרח המאסמן בשמן למשך דקה
מוסיפים את קרם הקוקוס, ומערבבים
מוסיפים את הירקות, טופו, כפיר, קינמון, רוטב סויה, תמרהינדי ומים
מערבבים ומבשלים עד לרתיחה
מעבירים לאש נמוכה, עד שתפוחי האדמה רכים (למשך כשלושת רבעי שעה)
מומלץ להגיש עם אורז

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן