fbpx

פאד תאי

מצרכים
רבע חבילת אטריות אורז
150 גרם טופו הבית
2 גזרים
רבע כרוב בינוני
חתיכה קטנה של ג'ינג'ר
לרוטב:
כף חומץ
4 כפות רוטב סויה (אפשרי נטול גלוטן)
2 כפות סוכר חום
כף שמן צמחי
להגשה:
בצל ירוק
בוטנים מרוסקים
נבטים טריים
אופן ההכנה
משרים את אטריות האורז במים חמים למשך 10 דקות
במחבת ווק שמים כף שמן ואת מרכיבי הרוטב ומערבבים במהירות עד שהסוכר נמס, נזהרים שהסוכר לא יישרף, מעבירים את הרוטב לקערה
חותכים את הכרוב לפרוסות דקות
מגרדים בפומפייה את הגזר
חותכים את הג'ינג'ר לפרוסות דקות
חותכים את הטופו לקוביות קטנות
מטגנים בווק את הגזר עד שמתרכך, מוסיפים את הכרוב והטופו ומקפיצים
מוסיפים את אטריות האורז ומקפיצים עוד שתי דקות
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב
מגישים עם בוטנים שבורים, בצל ירוק ונבטים

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן