משרים את אטריות האורז במים חמים למשך 10 דקות
במחבת ווק שמים כף שמן ואת מרכיבי הרוטב ומערבבים במהירות עד שהסוכר נמס, נזהרים שהסוכר לא יישרף, מעבירים את הרוטב לקערה
חותכים את הכרוב לפרוסות דקות
מגרדים בפומפייה את הגזר
חותכים את הג'ינג'ר לפרוסות דקות
חותכים את הטופו לקוביות קטנות
מטגנים בווק את הגזר עד שמתרכך, מוסיפים את הכרוב והטופו ומקפיצים
מוסיפים את אטריות האורז ומקפיצים עוד שתי דקות
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב
מגישים עם בוטנים שבורים, בצל ירוק ונבטים