fbpx

ספרינג רולס עם קריספי טופו

מצרכים
1 חבילה דפי אורז
מילוי:
1 חבילה (300 גרם) טופו טופו חומוס בטעם טבעי, מסונן ומיובש
שמן לטיגון
1 סלסלת נבטים
1/2 כרוב סגול בינוני, חתוך לרצועות
2 גזרים גדולים, חתוכים לרצועות דקות או מגורר גס
2 מלפפונים, חתוכים לרצועות
1 גמבה אדומה, חתוכה לרצועות
1 גמבה צהובה, חתוכה לרצועות
1/4 צרור עלי כוסברה
 הגשה:
רוטב סויה
רוטב צ'ילי פיקנטי
אופן ההכנה
חותכים את הטופו חומוס לרצועות דקות (שלב 1).
מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את הטופו חומוס עד להזהבה יפה.
מסדרים את הירקות שעובדים איתם בכלים נפרדים – ככה יותר נוח לעבוד איתם.
ממלאים קערה גדולה במים, ומרכיבים את הרולים אחד-אחד: טובלים דף אורז במים במלואו ומשאירים בפנים ל-5 שניות (אפשר לספור לאט עד 5). בשלב הזה הוא עדיין לא אמור להיות רך. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
שמים במרכז הדף את התוספות לפי הטעם. משתדלים להניח ולצופף אותן לכדי ערימה יפה. משאירים שוליים של כ-1.5 ס"מ מכל צד.
מרימים את חלק הדף שיותר קרוב אלינו ומניחים מעל התוספות. סוגרים מעליו בצורת מעטפה את החלק הימני והשמאלי של הדף (שלב 2).
מניחים את הידיים על ההתחלה של הרול, ובעזרת האצבעות דוחפים ומהדקים את המילוי. חשוב לגלגל את הרולים בצורה הדוקה, כך המילוי יישאר במקום בזמן חיתוך הרולים.
מגלגלים את הרול, מוודאים שהוא סגור מכל הצדדים ושמים על הקרש. ממשיכים עם יתרת הדפים והמילוי.
חותכים את הרולים המוכנים חצי-חצי ומגישים לצד הרטבים

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן