fbpx

ספגטי בולונז מטופו

מצרכים
לרוטב:
חבילת טופו הבית
שמן זית
גזר גדול
בצל גדול
סלרי אחד
7 עגבניות
חצי כוס יין אדום
רסק עגבניות
2 שיני שום
תבלינים: מלח, פלפל, חומץ בלסמי, אורגנו, פפריקה אדומה, בזיליקום טרי, תימין
חבילת ספגטי
פרמזן טבעוני:
50 גרם שקדים מרוסקים
שן שום
מלח
שימרי בירה
אופן ההכנה
לרוטב:
קוצצים דק גזר, בצל וסלרי, מחממים סיר עם שמן זית
מטגנים קודם את הבצל ואז את הגזר והסלרי, עד להתרככותם
מגרדים את הטופו ומוספים לסיר, קוצצים את העגבניות ומוסיפים לסיר
מבשלים על אש גדולה עד לרתיחה ומנמיכים את האש
מבשלים כשעה על אש נמוכה עד התרככות מלאה ומערבבים בכל כמה דקות
כותשים את השום ומוסיפים לרוטב
מוסיפים את כל התבלינים לפי הטעם, אם צריך לדלל, מוסיפים עוד מעט מים
מבשלים כעשר דקות, טועמים ומשפרים – הרוטב מוכן
פרמזן טבעוני
מערבבים את כל החומרים, אפשר להשתמש במטחנת תבלינים על מנת להגיע למרקם המתאים
ספגטי:
מבשלים על פי ההוראות שעל האריזה
מערבבים את הרוטב עם הספגטי, מקשטים בפרמזן הטבעוני

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן