לרוטב:
קוצצים דק גזר, בצל וסלרי, מחממים סיר עם שמן זית
מטגנים קודם את הבצל ואז את הגזר והסלרי, עד להתרככותם
מגרדים את הטופו ומוספים לסיר, קוצצים את העגבניות ומוסיפים לסיר
מבשלים על אש גדולה עד לרתיחה ומנמיכים את האש
מבשלים כשעה על אש נמוכה עד התרככות מלאה ומערבבים בכל כמה דקות
כותשים את השום ומוסיפים לרוטב
מוסיפים את כל התבלינים לפי הטעם, אם צריך לדלל, מוסיפים עוד מעט מים
מבשלים כעשר דקות, טועמים ומשפרים – הרוטב מוכן
פרמזן טבעוני
מערבבים את כל החומרים, אפשר להשתמש במטחנת תבלינים על מנת להגיע למרקם המתאים
ספגטי:
מבשלים על פי ההוראות שעל האריזה
מערבבים את הרוטב עם הספגטי, מקשטים בפרמזן הטבעוני