fbpx

סלט פסטה קר

מצרכים
150 טופו במרקם רך
1.5 כוסות מים
1 כף מלח (להשריה)
חבילת פסטה
3 כוסות עגבניות שרי בשלושה צבעים
50 גרם צנוברים
5 עלים של בזיליקום
3 כפות זיתים שחורים (ללא גרעין)
3 כפות שמן זית
כפית פלפל שחור
קורט מלח
אופן ההכנה
חותכים את הטופו לקוביות, משרים במים עם מלח לכל הלילה
מכינים פסטה לפי ההוראות שעל האריזה
שוטפים מסננים, ושמים אותה בקערה
חותכים לרבעים את עגבניות השרי, קולים את הצנוברים על אש בינונית, מוסיפים לפסטה
חותכים גס את הבזיליקום, חותכים לחצי את הזיתים, שמים בקערה
מסננים את הטופו, שוטפים היטב ומוסיפים לקערה
מטבלים בשמן זית מלח ופלפל

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן