fbpx

סלט פטוש

מצרכים
חצי חבילת טופו הבית
שמן לטיגון
פיתה
שמן זית
זעתר
מלח
בצל קטן
2 גמבות
2 עגבניות
2 מלפפונים
2 כפות זיתים שחורים
כמה עלי נענע
2 כפות זרעי דלעת
לתיבול הסלט:
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 כפות מיץ לימון
כפית סומק
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לטופו:
חותכים טופו לקוביות
מטגנים על מחבת עם מעט שמן היטב מכל הצדדים עד שהטופו מקבל גוון זהבהב
מכבים את האש מוסיפים למחבת כפית זעתר וכפית מלח ומערבבים היטב
נותנים לטופו להצטנן
לפיתה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות חותכים את הפיתה לחצי, מורחים על הפיתה שמן זית זעתר ומלח
מכניסים לתנור ל- 10 דקות עד שהפיתה משחימה
קורעים לחתיכות ושמים מעל הסלט.
לסלט:
שוטפים היטב את הירקות
קוצצים את הבצל לחתיכות קטנות
חותכים גס גמבה, עגבניות ומלפפונים
חותכים את הזיתים לחצי
מערבבים את כל הירקות
מתבלים את הסלט ומערבבים היטב
מפזרים מעליו קוביות טופו מתובלות וקרעי פיתה.

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן