fbpx

סלט עגבניות וטופו פסטו

מצרכים
חבילת טופו פסטו
5 עגבניות
חצי בצל סגול קצוץ דק
5 עלי בזיליקום טריים
2 כפות שמן צמחי
לתיבול:
2 כפות שמן זית
כפית חומץ בלסמי
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
2 כפות מיץ מלימון טרי
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל, חותכים את העגבניות
קורעים לקרעים את הבזיליקום
מתבלים את הסלט ומערבבים היטב
חותכים את הטופו לקוביות
מטגנים היטב מכל הצדדים כ-5 דקות ומפזרים מעל הסלט

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן