fbpx

סלט טופו אסייתי

מצרכים
חבילת טופו הבית
סלסלת פטריות
חבילה של אפונת שלג
ג'ינג'ר  (חתוך בעובי סנטימטר)
4 שיני שום
שמן קנולה (לטיגון)
3 כפות רוטב סויה
3 כפות מיץ לימון טרי
כף וחצי סילאן
שמן שומשום
חופן שומשום קלוי
בצל ירוק
אופן ההכנה
קוצצים שום, פטריות, אפונת שלג ג'ינג'ר וטופו
מטגנים במחבת את הטופו עם מעט שמן קנולה, עד להזהבה
מוסיפים את האפונה והפטריות ומטגנים במשך כ-4 דקות
מוסיפים את הג'ינג'ר מטגנים ולאחריו את השום
מתבלים ברוטב סויה, לימון, סילאן ומעט שמן שומשום
מגבירים את האש לספיגת הרוטב, כשהרוטב נספג מורידים מהגז
קוצצים בצל ירוק ומפזרים מעל ביחד עם שומשום

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן