נזיד אפונה וטופו

מצרכים
חבילת טופו של משק ויילר
כוס וחצי אפונה קפואה
בצל לבן גדול
שמן זית לטיגון
להשריה:
1/3 כוס רוטב סויה
1/3 כוס צ'ילי מתוק
להגשה:
חופן פטרוזיליה קצוצה
נזיד אפונה וטופו
אופן ההכנה
חותכים את חבילת הטופו לקוביות קטנות ומשרים ברוטב סויה וצ'ילי
חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים עם מעט שמן זית עד שיזהיב
מוסיפים את קוביות הטופו למחבת ומטגנים על להבה בינונית למשך כעשר דקות
מוסיפים את האפונה הקפואה לעוד חמש דקות
להגשה: מפזרים מעל הנזיד חופן פטרוזיליה קצוצה

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן