fbpx

מרק מיסו טבעוני

מצרכים
פטריות שיטאקי מיובשות
1 אצת קומבו
3 כוסות מים
חצי חבילת טופו רך
3-2 כפות מיסו כהה
בצל ירוק קצוץ
2 כפיות אצות וואקמה
אופן ההכנה
משרים את אצת הקומבו והפטריות ב-3 כוסות מים קרים במשך כ 4 שעות
מעבירים את המים, הפטריות והאצה לסיר ומביאים כמעט לידי רתיחה
מוצאים את האצה והפטריות
משרים למשך 4 דקות אצות ווקאמה בקערה עם מים קרים
חותכים את הטופו לקוביות קטנות, מוסיפים לסיר, ולאחר 2 דקות מכבים את האש
מוסיפים 3- 2 כפות מיסו ( תלוי במליחות הרצויה) לתוך מצקת שיש בה מעט מים מהסיר ומערבים עם צ'ופסטיק עד שהמיסו נמס במים
לאחר 2 דקות, שנוצרים “ענני” מיסו- המרק מוכן
מוסיפים את האצות ווקאמה למרק
להגשה מפזרים מעל המרק מעט בצל ירוק קצוץ

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן