fbpx

מעדן טופו בציפוי נוסח אור

מצרכים
חבילת טופו במרקם רך של משק ויילר
100 גר' קורנפלור
לטיגון:
3 כפות שמן קנולה
לרוטב:
100 מ“ל מים
4 כפות רוטב סויה
כף סוכר חום
כפית חומץ בן יין
שתי שיני שום
להגשה:
כמה טיפות שמן שומשום
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
חותכים טופו לרצועות עבות ומצפים אותן בקורנפלור
מטגנים את רצועות הטופו בשמן קנולה עד להזהבה
מבשלים בווק רוטב מכל החומרים למשך כחמש דקות על אש גבוהה עד שיסמיך
מוסיפים לרוטב כפית קורנפלור ומקפיצים בו את רצועות הטופו לדקה
מוציאים את הטופו
מטפטפים כמה טיפות שמן שומשום
מעטרים במעט בצל ירוק קצוץ

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן