ליפטאור הוא ממרח גבינה שהיו מגישים בקיבוץ עין גב לפני עשרות שנים
מצרכים
חבילת טופו רך של משק ויילר
חצי בצל סגול קטן
2 כפיות שטוחות של שמן קוקוס
חצי כף שמן זית
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
קורט צ'ילי
קורט אורגנו
מלח על פי הטעם
הצעת הגשה:
חצאי אבוקדו, פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
מועכים את הטופו בבלנדר ומוסיפים שמן זית וקוקוס
מוסיפים את התבלינים, מערבלים ומעבירים לקערה
קוצצים בצל ומוסיפים לממרח, מערבבים בקערה
ממליחים לפי הטעם
להגשה:
מומלץ למלא בתוך חצי אבוקדו, ולפזר מעט פפריקה מעל