מחממים תנור ל-180 מעלות
חותכים את הכרשה לטבעות ומטגנים במחבת עם פרוסות שום ושמן זית
שוטפים היטב את עלי התרד, קוצצים ומוסיפים למחבת עם מעט מים
מועכים במזלג את הטופו בקערה, מוסיפים את תכולת המחבת,ואת כל שאר המצרכים ומערבבים היטב
פורסים את בצק העלים על משטח עבודה, חותכים ממנו מלבן, מסדרים את המלית באמצע ומקפלים משני הצדדים
מניחים את גליל הבצק על נייר אפיה על צדו החלק, חורצים בסכין ומברישים במעט שמן זית, מפזרים מעל שומשום
מכניסים לתנור החם, לכ-30 דקות, עד להזהבה