fbpx

לביבות גבינה מתוקות

מצרכים
חבילת טופו רך
כוס וחצי חלב אורז (לא ממותק)
4 כפות סוכר חום
כפית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
2 כפות קמח
4 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
מערבבים את הטופו והחלב אורז במעבד מזון לתערובת אחידה
מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים היטב
אם המרקם מוצק מדי מוסיפים עוד חלב אורז, אם המרקם נוזלי מדי ולא יציב מוסיפים עוד קורנפלור
מחממים מחבת ומשמנים אותה מעט, יוצקים כל פעם קצת מהתערובת למחבת
כשצד אחד מוכן, הופכים לצד השני ומטגנים עד שהלביבה מוכנה

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן