fbpx

טופו פסטו עם עגבניות שרי וברוקולי

מצרכים
חבילת טופו פסטו
400 גרם ברוקולי
4 שיני שום
300 גרם עגבניות שרי
3 כפות שמן זית
כף לימון
כפית סילאן
כפית מלח
רבע כפית פלפל
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר מים, מוסיפים את הברוקולי לכ-7 דקות עד לריכוך חלקי, מוצאים ומצננים
חותכים את עגבניות השרי, השום והטופו
מטגנים את השום במחבת עם שמן זית, מוסיפים את הטופו, הברוקולי והעגבניות ומטגנים במשך כ-10 דקות. מוסיפים סילאן, לימון, מלח ופלפל
מגישים חם עם פסטה

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן