fbpx

טופו עם ירקות בתנור

מצרכים
חבילת טופו במרקם רך של “משק ויילר”
שקית ערמונים קלופים
4 תפוחי אדמה
2 בטטות
בצל
2 גזר
למרינדה:
1/4 כוס חומץ בלסמי
4 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
2 שיני שום כתושות
1/4 כוס מים
תיבול:
כף סילאן
כף בלסמי
4 כפות שמן זית
כף רוטב סויה
כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מייבשים היטב את הטופו
מערבבים בקופסה כל החומרים למרינדה
חותכים את הטופו לקוביות ומשרים במרינדה
סוגרים היטב את הקופסה ומניחים במקרר לפחות ל-4 שעות
מחממים תנור ל- 180 מעלות
פורסים את הבצל לפרוסות
חותכים לרבעים את תפוחי האדמה, הבטטות והגזר
מפזרים בתבנית משומנת היטב
מוסיפים את הטופו ושקית ערמונים
מערבבים היטב. מזליפים מעל סילאן, שמן זית, רוטב סויה ובלסמי ופלפל שחור
מכניסים לתנור לשעה וחצי, מדי פעם פותחים ומערבבים

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן