טופו מוקפץ עם פטריות

מתכון של אורנה ויילר
מצרכים
חבילת טופו הבית של משק ויילר
שתי סלסלות של פטריות
בצל גדול
רוטב סויה מהול במים
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים את הבצל במעט שמן זית
חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומוסיפים לטיגון
חותכים את הפטריות לפרוסות, מפנים את הבצל והטופו לשולי המחבת ומוסיפים את הפטריות למרכז המחבת
מערבבים את הפטריות, הבצל והטופו
מומלץ לתבל בעשבים כגון קורנית או פטרוזיליה

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן