fbpx

טופו על מצע של סלט ירקות

מצרכים
לטופו:
חצי חבילת טופו הבית
2 כפות רוטב סויה
כף סילאן
2 כפיות חומץ בן יין
כף שטוחה של חמאת בוטנים
לסלט ירקות ירוקים:
ראש באק צ'וי
100 גרם שעועית ירוקה
ראש קטן של חסה פריכה
רוטב לסלט:
כף רוטב סויה
כף סילאן
כף חומץ בן יין
כפית שמן שומשום
כפית שמן קנולה
טופו על מצע של סלט
אופן ההכנה
לסלט ירקות ירוקים:
מכינים את השעועית לפי ההוראות שכתובות על האריזה שלה
חותכים את הבאקצ'וי, והשעועית קורעים את החסה לרצועות ומערבבים
מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים על הסלט
לטופו:
חותכים את הטופו לפרסות מטגנים במחבת עם מעט שמן צמחי אחרי שהטופו משחים משני הצדדים, מוסיפים עליו את רוטב הסויה והסילאן
מטגנים עוד 2 דקות, מוסיפים את החומץ והחמאת בוטנים
מטגנים עד שהרוטב מצטמצם
מנחים מעל מצע של סלט ירקות ירוקים

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן