מערבבים את כל חומרי הסלסה בקערה, שמים במקרר
חותכים את החציל לקוביות, שוטפים במים ומסננים
מצפים את החציל בקורנפלור עד לציפוי אחיד, שמים במסננת כדי לנער את עודפי הקורנפלור
מטגנים את החציל בשמן עמוק עד להזהבה ומוצאים לנייר סופג
חותכים טופו לקוביות שוטפים במים מסננים ומצפים אותן בקורנפלור עד לציפוי אחיד, שמים במסננת כדי לנער את עודפי הקנפלור
מטגנים את הטופו בשמן עמוק עד להזהב ומוצאים את הטופו, על נייר סופג
מערבבים את הטופו עם החציל ומזליפים מעליהם את הרוטב