fbpx

טופו וחציל עם סלסת עגבניות

מצרכים
חבילת טופו במרקם רך של משק ויילר
חציל בינוני
100 גרם קורנפלור
שמן צמחי (לטיגון)
לסלסה:
3 עגבניות טריות מרוסקות
4 כפות כוסברה קצוצה
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית פלפל חריף ירוק קצוץ דק
2 כפות שמן זית
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1/2 שן שום כתש
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הסלסה בקערה, שמים במקרר
חותכים את החציל לקוביות, שוטפים במים ומסננים
מצפים את החציל בקורנפלור עד לציפוי אחיד, שמים במסננת כדי לנער את עודפי הקורנפלור
מטגנים את החציל בשמן עמוק עד להזהבה ומוצאים לנייר סופג
חותכים טופו לקוביות שוטפים במים מסננים ומצפים אותן בקורנפלור עד לציפוי אחיד, שמים במסננת כדי לנער את עודפי הקנפלור
מטגנים את הטופו בשמן עמוק עד להזהב ומוצאים את הטופו, על נייר סופג
מערבבים את הטופו עם החציל ומזליפים מעליהם את הרוטב

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן