fbpx

טופו על מצע פירה

מצרכים
חבילת טופו הבית
סלסלת פטריות
1 בצל גדול
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון טרי
תבלינים:
כפית פלפל שחור גרוס
כפית בהרט
כפית פפריקה
כפית מוסקט
כפית כורכום
קורט מלח
כמה עלי תימין
לפירה:
6 תפוחי אדמה
5 כפות שמן קוקוס
5 כפות שמן זית
קורט מלח
כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לטופו:
חותכים את הבצל לפרוסות
מחממים מחבת גדולה עם שמן
מטגנים את הבצל על אש בינונית עד שהוא חרוך היטב
חותכים את הפטריות לרבעים, מוסיפים למחבת
חותכים את הטופו לפרוסות לא שוות בגודלן
מוסיפים את פרוסות הטופו ומטגנים, עד להזהבה
מתבלים בלימון ותבלינים
לפירה:
מקלפים תפוחי אדמה
מכניסים אותם שלמים לסיר עם מים חמים עד להתרככות מועכים את תפוחי האדמה היטב
מוסיפים שמן קוקוס ,שמן זית ומתבלים

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן