fbpx

טופו בקרם קוקוס

מתכון של דוד ויילר
מצרכים
חבילת טופו הבית של משק ויילר חתוכה לקוביות קטנות
3 שיני שום קצוצות
1-2 זוקיני/קישוא מגורד
1 כוס קרם קוקוס (להפחתת השומן אפשר גם חלב קוקוס)
רבע כוס מים
3 כפות רוטב סויה
1 כף חרדל
מיץ מחצי לימון
חופן שברי קשיו או צנוברים
קצת שמן
אופן ההכנה
מחממים קצת שמן ומוסיפים שום וקוביות טופו
מטגנים 2–3 דקות עד להשחמה קלה
מוסיפים את הזוקיני המגורד ומטגנים עוד דקה
טורפים בכוס קרם או חלב קוקוס, מוסיפים חרדל, רוטב סויה ומים ויוצקים על הטופו והזוקיני
מרתיחים, מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ-5 דקות
מכבים את האש ומוסיפים לימון ושברי קשיו או צנוברים
מומלץ להגיש על אורז או על פסטה

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן