fbpx

טופו בחלב קוקוס וחמאת בוטנים

מצרכים
חבילת טופו הבית
כף שמן קוקוס
2 כפות רוטב סויה
כף סוכר חום
חלב קוקוס 6 כפות
חמאת בוטנים 2 כפות גדושות
אופן ההכנה
חותכים את הטופו לקוביות ומטגנים במחבת עם שמן קוקוס
אחרי שהטופו מזהיב משני הצדדים, מוסיפים עליו את רוטב הסויה וסוכר
מטגנים עוד 2 דקות, מוסיפים את חלב הקוקוס ולבסוף את חמאת בוטנים
מטגנים עד שהרוטב מצטמצם

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן