fbpx

גלילות חצילים במילוי טופו

מצרכים
חבילת טופו הבית של משק ויילר
שני חצילים ארוכים
2 עגבניות מגורדות
עלי תימין
מלח ופלפל
שמן זית
אופן ההכנה
חותכים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי 1 ס"מ
מחממים תנור ל-200 מעלות
מברישים את פרוסות החציל בשמן זית ובוזקים מעליהן מלח
מכניסים לתנור ל- 15-20 דקות עד שהחציל משחים
מפוררים את הטופו בקערה ומוסיפים תימין, מלח ופלפל
מכניסים לתנור ואופים ל- 5 דקות
מכינים את הסלסלה:
מתבלים את העגבניות במלח ופלפל. מגישים חם או קר

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן