fbpx

אצבעות שניצלוני טופו

מצרכים
1 חבילה (300 גרם) טופו טבעי
בלילה:
½ כוס קורנפלור / קמח
3/4 כוס חלב צמחי
1 כפית חומץ / מיץ לימון
ציפוי פריך:
200 גרם שקדים, קצוצים דק או טחונים
150 גרם קמח קוקוס / קמח
חומוס / קמח ללא גלוטן
2-3 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
שמן חצי עמוק לטיגון
הגשה:
מיונז טבעוני או קטשופ
אצבעות שניצלוני טופו
אופן ההכנה
מסננים את הטופו, מייבשים קלות וחותכים לשניצלונים בגודל רצוי
מכינים קערה אחת עם קורנפלור, קערה נוספת עם תערובת חלב צמחי וחומץ או מיץ לימון, ועוד קערה עם תערובת של הציפוי הפריך.
טובלים כל שניצלון בקורנפלור ותערובת החלב הצמחי. חוזרים על הפעולה הזו שוב ומגלגלים כל מלבן בתערובת הציפוי הפריך.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את השניצלונים מכל הצדדים עד להזהבה יפה (שלב 2).
מגישים עם מיונז טבעוני או כל רוטב אחר שאוהבים

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן