הכנת הפסטו
שמים במעבד מזון את עשבי התיבול והשום וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השמן והמלח וטוחנים למשחה. שומרים בצד.
טופו מוקפץ עם ירקות:
חותכים את הטופו חומוס לקוביות בגודל בערך 2 על 2 ס"מ.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הטופו, עד שהוא מזהיב מכל הצדדים. מעבירים לצלחת.
מקפיצים באותה המחבת את עגבניות השרי עד שהן מתחילות להתרכך.
מוסיפים את הטופו והפסטו, מערבבים ומקפיצים עוד 2 דקות. טועמים ומתקנים את הטעם.
מגישים מיד על מצע אטריות מוכנות