fbpx

איטריות עם טופו מוקפץ

מצרכים ל-2 מנות
פסטו ירוקים:
1 צרור עלי פטרוזיליה
1 צרור עלי כוסברה
2-3 שיני שום
2-3 כפות שמן זית
¼ כפית מלח
טופו מוקפץ:
1 חבילת טופו טופו חומוס בטעם טבעי של משק וויילר
2 כפות שמן
10-12 עגבניות שרי, חצויות
מלח ופלפל לפי הטעם
הגשה:
אטריות מסולסלות/רגילות מבושלות
אופן ההכנה
הכנת הפסטו 
שמים במעבד מזון את עשבי התיבול והשום וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השמן והמלח וטוחנים למשחה. שומרים בצד.
טופו מוקפץ עם ירקות:
חותכים את הטופו חומוס לקוביות בגודל בערך 2 על 2 ס"מ.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הטופו, עד שהוא מזהיב מכל הצדדים. מעבירים לצלחת.
מקפיצים באותה המחבת את עגבניות השרי עד שהן מתחילות להתרכך.
מוסיפים את הטופו והפסטו, מערבבים ומקפיצים עוד 2 דקות. טועמים ומתקנים את הטעם.
מגישים מיד על מצע אטריות מוכנות

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן